Viggvägen 20, lgh nr 13

Viggvägen 20, lgh nr 13

Slutpris

2 598 000 kr


Haga Strand— Enköping— Nyproduktion

Viggvägen 20, lgh nr 13


Slutpris
2 598 000 kr

Tillhör projekt Brf-parhus Haga Strand
Haga Strand— Enköping— Nyproduktion

Nyproduktion av brf-parhus i Haga Strand

Byggnationen är nu i full gång av de exklusiva brf-parhusen och 11 av de exklusiva bostadsrätterna sålda och 1 är reserverad! Unik nyproduktion av mälarnära brf-parhus i exklusiva bostadsområdet Haga Strand. Totalt uppförs 13 brf-parhus med totalt 26 bostadsrätter. Haga Strand ligger naturskönt ca 5 km från Enköping stad och med gångavstånd till Mälaren och möjlighet till egen båtplats. Som att bo i villa fastän det är bostadsrätt! De stilrena parhusen har en väl genomtänkt och trivsam planlösning med entréplan om 95 kvm med 3-4 rum och kök samt oinredd övervåning med möjlighet att själv inreda med allrum, två sovrum, badrum och förråd. Brf-parhuset har totalt möjlighet till 7 rum och kök fördelat på 1 1/2 plan. I bostadsrätten ingår egen tomt att disponera, uteplats om ca 18 kvm, dubbla parkeringsplatser samt fristående uteförråd. Fiberanslutning. Byggstarten av de första parhusen (närmast Mälaren) började i september och beräknad inflyttning höst/vinter 2018. Försäljning med först-till-kvarn-principen, så vid intresse kontakta mäklare Leif Eriksson 0171-243 15 eller Lars Axelsson 0171-370 00 och boka ett möte för ytterligare information.


Boarea
95 kvm
Avgift
3 642 kr/mån
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-07-06

Mäklarhuset Enköping

Denna lägenhet på viggvägen såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på viggvägen.

Boka värdering
Leif Eriksson, assisterande mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.