Stora vägen 12

Stora vägen 12


Fjärdhundra— Enköping

Stora vägen 12Fjärdhundra— Enköping

Fjärdhundras vackraste hus!

Ett ypperligt och unikt tillfälle för en familj eller en företagare som söker de stora ytorna och vill ha plats för både umgänge och privata rum. Huset har det senaste året genomgått en stor renovering där man anpassat det efter vårt moderna leverne men ändå varit varsam och plockat fram den vackra byggnadstilen som fanns tidigt 1900 eller sent 1800-tal. Här har man inte sparat på krutet. Den som flyttar in kommer kunna bo och njuta av allt det vackra, påkostade och praktiska. Ägaren har gjort alla material och färgval varsamt för att de ska kunna åldras med värdighet.
Huset karaktäriseras av högt i tak, stora fönster, vackert burspråk och en pampig entré. Hela huset värms upp med Bergvärme och man har gjort flera energibesparande åtgärder som gör att huset trots sin storlek kan värmas upp på ett ekonomiskt sätt. Praktiska lösningar såsom Plejd system, inbyggd belysning och förberett för laddstolpe för elbil är bara några av de finesser som huset erbjuder. Planlösningen fördelar sig på sju rum varav rymlig hall, fyra sovrum, två badrum, rymligt kök, vardagsrum, matrum och en tvättstuga/groventré. Trädgården är som en uppvuxen oas med stora gräsytor, fruktträd, perenna växter, stenbelagd uteplats under tak som inbjuder till sena grillkvällar och samkväm.

Förutom bostadshuset så finns ett stor isolerad ekonomibyggnad om ca 77 kvm med gjuten betongplatta. Här finns möjlighet att enkelt inreda gästrum, företagslokal/praktik, kontor eller nyttja det som ägaren idag gör som garage, förråd och verkstad.

Huset ligger med omkringliggande rofylld natur och har närhet till både Fjärdhundrabad, skola och matvarubutik. Fjärdhundras vackra bevarade naturområden erbjuder fina löp- eller gångturer både på stigar och i skog.

Ett hus med ett stort mått av livskvalité


Boarea/biarea
222/77 kvm
Driftkostnad
35 464 kr/år
Tomtarea
2 026 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Stora vägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Stora vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad