Västerbyn 215

Västerbyn 215

Slutpris

4 975 000 kr


Västerbyn, Gräsö— Gräsö— Östhammar

Västerbyn 215


Slutpris
4 975 000 kr

Västerbyn, Gräsö— Gräsö— Östhammar

Friliggande villa i sjönära läge!

Varmt välkomna till Västerbyn och detta friliggande permanentboende i skärgårdsidyll, som likväl kan användas som det finaste lantstället.

Huset står på en stor tomt om 3 360 kvm där det utöver huvudbyggnaden även finns flera gästhus uppförda.

Huvudbyggnaden byggdes 2016 och erbjuder ett fint kök i sobert grå kulör med stenskiva och en köksö i öppen planlösning mot det stora allrummet. I allrummet finns också en braskamin som sprider mysfaktor i hemmet med en värmande brasa under kyliga höst- och vinterdagar. Vidare finns tre stycken sovrum, ett badrum med bastu, wc och en källardel utrustad med liten tvättstuga. Runt huset sträcker sig ett stort trädäck med utrymme för många olika möbelgrupper där ni kan följa solen strålar under hela eftermiddagen och blicka ut över den stora trädgården som omges av vacker gärdsgård. Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp, har fiber indraget och har vattenburen golvvärme.

Övriga byggnader består utav en attefallsbyggnad med indraget vatten och avlopp samt el. Vidare finns två gäststugor med indragen el. Utöver detta finns även en förrådsbyggnad - perfekt för ved och trädgårdsredskap!

Som boende på denna fastighet har du fiskerätt och även möjlighet att nyttja en privat strand (kort promenadavstånd), tillsammans med en del andra boenden på ön. Här har du chansen att skapa många härliga sommarminnen!

På promenadavstånd finns en ICA-butik med bra sortiment. På ca en kilometers avstånd når ni Gräsös camping där ni kan besöka den omtyckta restaurangen Doppingen för en god matbit. Till färjeläget är det endast några hundra meters promenad, där ni enkelt tar er över till Öregrunds hamn för en kväll där ni kan njuta av lokala delikatesser och flertalet restauranger. Slå sig till ro på vackra klippor med en glasstrut i handen och blicka ut över den pittoreska skärgården. I Öregrund finns även vårdcentral, matbutiker, inredningsbutiker och klädbutiker att tillgå.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
35 597 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Västerbyn såldes av oss 2022-08-16. Se alla våra försäljningar i Gräsö samt även på Västerbyn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.