Hacksta Ännesta 28

Hacksta Ännesta 28

Slutpris

2 500 000 kr


Grillby— Enköping

Hacksta Ännesta 28


Slutpris
2 500 000 kr

Grillby— Enköping

20-talshus med massor av charm och en stor tomt!

"Bo som i Bullerbyn" med lummig och stor tomt med naturen runt hörnet. Det här är verkligen en lantlig idyll men ändå med närhet till allt vad staden erbjuder. Skolbuss i närheten och vintertid är det alltid plogat.
Planlösningen fördelar sig på hall med plats för ytterkläder och skor, charmigt kök med vedspis och vackra trägolv, vardagsrum med en fungerande kakelugn, bibliotek/sovrum och ett badrum. På övre plan har man ett sovrum och ett allrum med en täljstenskamin.
Det är inte svårt att njuta på den här fastigheten och tankarna för en till lugn och ro, njutning, lyx med kaffe på altanen.
Hela fastigheten ligger ostört inramat med en vacker trädgård med massor av spännande perenna växter och en verkstadsbord för förvaring och snickeri. På ett avstånd av 2 km finns både badplats och plats för båt. Läget är avskilt men ändå nära Enköping som med bra kommunikationer ger pendlingsmöjligheter till både Arlanda, Stockholm och andra större städer. Varmt välkomna på visning!

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
9 186 kr/år
Tomtarea
5 905 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-09-18

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Hacksta Ännesta såldes av oss 2023-09-18. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Hacksta Ännesta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.