Östfora 156 / Järlåsa / Uppsala

Lantlig villa med stor potential!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
180 kvm
Driftkostnad
27 225 kr/år
Tomtarea
2 771 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på östfora såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Järlåsa samt även på östfora

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järlåsa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en lantligt belägen bostad med stor potential! I Östfora återfinns denna praktiska enplansvilla med generöst ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här erbjuds fem sovrum i varierande storlek, ett kaklat badrum och en väl tilltagen tvättstuga med separat wc och duschutrymme.

Bostaden är placerad på trädgårdstomt med dubbelgarage och stor, grusad uppfart med plats för flertalet bilar. I soligt sydvästläge återfinns en altan med skärmtak och vindskydd samt att gott om utrymme erbjuds för spring och lek på den härliga tomten.

Fastigheten omges av blandad vegetation och här kan du njuta av långa skogspromenader eller ta cykeln till Siggefora camping med uppskattad badplats. Till Järlåsa är det ca 10 km och här finns en närbutik, bensinstation och pizzeria. För de yngre finns här förskola och skola (Åk F-6). UL:s regionsbuss 848 tar dig mellan Uppsala centralstation och Sala station med hållplatser i bl.a. Flogsta, Järlåsa, Morgongåva och Heby. Med bil tar du dig från ytterdörren till Uppsala centralstation på ca 35 minuter.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.