Tackmossvägen 33

Tackmossvägen 33

Slutpris

1 360 000 kr


Järlåsa— Uppsala

Tackmossvägen 33


Slutpris
1 360 000 kr

Järlåsa— Uppsala

Drömställe på stor tomt med närhet till bad, båtliv och natur!

Välkommen till ett riktigt smultronställe - här kan Du varva ner och njuta nära sjöar samt naturen!

På Tackmossvägen 33 välkomnas Du via infarten bl a av en pampig silverpil med en central placering på tomten samt härliga ytor som inbjuder till och ger många möjligheter till social samvaro och lek.
På fastigheten finns ett charmigt fritidshus om ca 35 kvm, ett gästhus om ca 15 kvm med indragen el och ett äldre dass samt en lekstuga.
Fritidshuset som har helrenoverats invändigt erbjuder via altandäcket entré in i hall, kök och storstuga med öppen planlösning och fungerande öppen spis i storstugan.
Vidare finns en sovavdelning och ett badrum. Här finns alla möjligheter att bosätta sig permanent då bekvämligheter som el, vatten och avlopp är ombesörjt redan.
I trädgården finns ett utekök och en utomhusdusch med indraget sjövatten, perfekt och praktiskt för Dig som vill vistas ute i trädgården hela dagarna under sommaren.
Den underbara, plana tomten har stor gräsmatta, flertalet buskar samt träd där nuvarande ägare skapat flera, mysiga "rum" för placering av möbelgrupper och lekställningar.
För den som vill finns det gott om plats att uppföra ytterligare hus på tomten som t ex gästhus eller liknande.

Området Skyttstennäs kring Stennässjön erbjuder en vacker natur med flertalet sjöar som t ex Strandsjön i närheten samt fina smultronställen med goda blåbärs- och svampskogar runt husknuten. Här finns en blandning av både permanent- och fritidsboende, som boende i området blir Du medlem i Skyttstennäs tomtägarförening (föreningen har en mycket informativ hemsida se gärna skyttstennas.se). I Stennässjön som ligger i närheten kan Du bada, fiska eller bara njuta av de fenomenala omgivningarna med ett enastående fågelliv. Vid Stennässjön finns två bryggor, en för bad i sjön och en för båt. Vid närbelägna Strandsjön finns en badplats med anlagd sandstrand, brygga och badflotte samt bilparkering. I början av Strandsjövägen finns bryggor med båtplatser och utöver det finns det ett antal båtplatser i strandlinjen kring de två sjöarna. Tomtägarföreningen har festlokaler som står till förfogande för medlemmar att hyra och ordnar även t ex midsommarfirande samt pubkvällar.

I Järlåsa samhälle, ca 4 km från fastigheten finns bl a mataffär, pizzeria, café samt möjlighet till tankning via Din-X.
Från Järlåsa är pendlingsmöjligheterna goda både för den bilburne men också för busspendlaren, Uppsala och Stockholm ligger ca 2,7 mil resp 10 mil från Järlåsa.

Välkommen till ett fantastiskt ställe - uppfyll er dröm om fritidshus nära vatten och natur med närhet till Järlåsa samhälle och Uppsala!

På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen med Din visningsbokning!


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
13 861 kr/år
Tomtarea
2 370 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.