Snöskär 125

Snöskär 125

Slutpris

2 400 000 kr


Karlholm— Karlholmsbruk— Tierp

Snöskär 125


Slutpris
2 400 000 kr

Karlholm— Karlholmsbruk— Tierp

Drömläge på stor tomt med en enastående vy över Karlholmsfjärden!

Är det dags att uppfylla drömmen om fritidshus vid havet eller varför inte bosätta er här permanent? I området finns både permanentboenden och fritidsboenden.
När ni åker till Snöskär och möter dess välkomnande skylt håller ni till höger och åker den slingriga grusvägen längsmed havet tills ni kommer fram till sista tomten på vänster sida. Kliv ur bilen och insup atmosfären. Här kommer ni skapa oförglömliga minnen med familj och vänner, förbered er på att trivas årets alla dagar när ni njuter av naturen som följer årstidernas charm. Med detta boende kan ni avsluta sommaren och välkomna hösten med en kräftskiva, på vintern tar ni er ut på isen för att borra hål för pimpelfisket och värmer er sedan i stugan vid öppna spisen. När våren nalkas öppnar ni upp stugan för säsongen och förbereder för sommarens bästa dagar.

Den sluttande tomten erbjuder vacker vy över Karlholmsfjärden från både huvudstugan och gäststugan. Den nästan 1 000 kvm stora tomten kan nära kallas för sjötomt, nedanför tomten är en strandremsa som fastigheten har arrenderätt att nyttja som sin egen med parkeringsplats och båtbrygga.

På Snöskär 125 välkomnas ni av en gång mellan stenmurar upp till stugorna och den uppvuxna trädgården erbjuder en blandning av vackra blommor, blåbär, lingon, röda vinbär och hallonbuskar. På tomten finns en huvudstuga, en gäststuga, en lekstuga samt förrådsbod med utedass. Intill huvudstugan med utgång från köket finns en uteplats med avskilt läge att avnjuta kvällssolen och havet som vy, intill gäststugan i högt läge finns en uteplats med vacker utsikt över havet. Nere vid båtbryggan finns utrymme att nyttja till ännu en uteplats.

Idag finns vatten inkopplat till huvudstugan via en borrad vattenbrunn med enklare avlopp för diskvatten från köket och hygienutrymmet. När föreningen i Snöskär kopplade in vatten och avlopp 2018 anslöt sig denna fastighet vilket betyder att kommunalt vatten och avlopp är indraget till tomten och endast anslutning och egen koppling kvarstår (pumpbrunn behövs och kostar runt 25-30 000 kr exkl grävning och montering). Fiber finns draget i området.

Vissa inventarier kan komma att ingå efter överenskommelse. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen med Er visningsbokning!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
6 288 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.