Vråtorpsgatan 58

Vråtorpsgatan 58

Slutpris

3 500 000 kr


Alsike— Knivsta

Vråtorpsgatan 58


Slutpris
3 500 000 kr

Alsike— Knivsta

Rymligt radhus med hög takhöjd, takterrass, balkong och flertalet uteplatser!

Välkommen till Vråtorpsgatan 58 i Alsike, Knivsta – ett rymligt radhus om 152 kvm fördelat på två våningar, med generösa uteplatser och en solig terrass. Detta hem erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk funktion, idealiskt för familjelivet!

På entréplanet möts ni av en imponerande takhöjd på hela 3,5 meter, vilket skapar en luftig atmosfär. Här finns ett modernt och rymligt kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen, vilket bjuder in till sociala sammankomster och trevliga middagar. Från vardagsrummet och matplatsen når ni en privat och insynsskyddad uteplats omgiven av grönska med möjlighet till att plantera. Entréplanet rymmer även ett sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en praktisk tvättstuga.

På övervåningen finner ni ytterligare tre sovrum, med möjlighet att skapa ett fjärde sovrum om behovet finns. Här finns också en balkong och en stor takterrass i sydvästläge, vilket garanterar sol hela dagen. Dessutom finns ett badrum och en generös klädkammare, vilket ger gott om förvaringsutrymme.

På framsidan av huset finns en carport med plats för flera bilar, ytterligare en uteplats samt ett gediget förråd för extra förvaringsmöjligheter.

Alsike är en strategiskt välplacerad ort för dig som vill ha enkel tillgång till Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För den som föredrar att lämna bilen hemma finns en busshållplats bara några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flera skolor, förskolor, en pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop och gymmet STC ligger endast cirka 400 meter från bostaden. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek och simhall. På andra sidan Gredelbyleden finns elljusspår för längdskidåkning på vintern, en MTB-bana och en BMX-bana. För barnfamiljer finns ett rikt utbud av barn- och ungdomsidrott med bland annat Alsike IF (fotboll för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb.


Boarea
152 kvm
Avgift
8 036 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Vråtorpsgatan såldes av oss 2024-07-20. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Vråtorpsgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.