Ängskavlevägen 54

Ängskavlevägen 54

Slutpris

6 985 000 kr


Knivsta

Ängskavlevägen 54


Slutpris
6 985 000 kr

Knivsta

Renoverad villa med generösa ytor och insynsskyddad gaveltomt

Med stilfullhet har denna villa renoverats och ett unikt boende skapats vad gäller utformning, planlösning, funktion, storlek och känsla. De ca: 328 m² är väl genomtänkta och rymmer idag 8 rum och kök.

Entréplanet erbjuder väl tilltagna representativa sällskapsytor som väcker nyfikenhet och skapar trevnad och samvaro. Välkommen in det rymliga köket med matplats, öppen spis och utgång till altanen och den vackra trädgården. Det generösa vardagsrummet i vinkel med öppen spis och rymliga ytor ger inspiration till stora middagsbjudningar. I entréplanet finns även sovrum, gästtoalett, badrum med bastu, arbetsrum, tvättstuga och stort förråd.

Övre planet rymmer den mer privata delen med ljus och rymlig hall/allrum, 4- 6 sovrum, varav ett har utgång till balkong med utsikt över trädgården, stor inredd walk in closet, smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar.

På denna lugna återvändsgata bor du i ett ostört läge med naturen alldeles intill knuten och gångavstånd till Knivsta centrum och tågstationen. I närheten finns Gredelby förskola, Hasselbackens förskola och Gredelby skolan. För den naturintresserade finns fina strövområden och motionsspår och med cykel tar du dig enkelt till Särstabadet vid Valloxen.


Boarea/biarea
ca 231/20 kvm
Driftkostnad
86 514 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2018-04-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på ängskavlevägen såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på ängskavlevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.