Ängskavlevägen 54 / Knivsta

Renoverad villa med generösa ytor och insynsskyddad gaveltomt

Slutpris
6 985 000 kr
Boarea/biarea
ca 231/20 kvm
Driftkostnad
86 514 kr/år
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2018-04-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängskavlevägen såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Ängskavlevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med stilfullhet har denna villa renoverats och ett unikt boende skapats vad gäller utformning, planlösning, funktion, storlek och känsla. De ca: 328 m² är väl genomtänkta och rymmer idag 8 rum och kök.

Entréplanet erbjuder väl tilltagna representativa sällskapsytor som väcker nyfikenhet och skapar trevnad och samvaro. Välkommen in det rymliga köket med matplats, öppen spis och utgång till altanen och den vackra trädgården. Det generösa vardagsrummet i vinkel med öppen spis och rymliga ytor ger inspiration till stora middagsbjudningar. I entréplanet finns även sovrum, gästtoalett, badrum med bastu, arbetsrum, tvättstuga och stort förråd.

Övre planet rymmer den mer privata delen med ljus och rymlig hall/allrum, 4- 6 sovrum, varav ett har utgång till balkong med utsikt över trädgården, stor inredd walk in closet, smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar.

På denna lugna återvändsgata bor du i ett ostört läge med naturen alldeles intill knuten och gångavstånd till Knivsta centrum och tågstationen. I närheten finns Gredelby förskola, Hasselbackens förskola och Gredelby skolan. För den naturintresserade finns fina strövområden och motionsspår och med cykel tar du dig enkelt till Särstabadet vid Valloxen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration