Forsbyvägen 9 B

Forsbyvägen 9 B

Slutpris

3 650 000 kr


Knivsta

Forsbyvägen 9 B


Slutpris
3 650 000 kr

Knivsta

Radhus med egen parkering i omtyckta Knivsta!

Ta chansen och bosätt er i detta friköpta radhus i populära Knivsta! Med det centrala läget på Forsbyvägen 9 B har ni närhet till allt! Ett lugnt område där bilen parkeras smidigt intill på uppfarten. För dig som inte vill ta bilen bor ni här med närhet till tågstationen som nås på ca 1 minut på cykel och 4 minuter till fots, vilket ger er det bästa läget för pendling då Uppsala nås på ca 9 minuter och Stockholm på ca 28 minuter.

Bostaden erbjuder er två plan med uteplatser, en stenbelagd på framsidan och en med trädäck på backsidan vilket ger er möjlighet till både värme och svalka efter behov. På övre plan finns dessutom en balkong från allrummet att tillgå. På entréplan finns husets mer sociala delar med kök och vardagsrum medan det övre planet är planerat med familjens mer privata rum. Köket är modernt inrett, välutrustat med rostfria vitvaror och rymmer ett matbord för hela familjen. Vardagsrummet intill är väl tilltaget och leder er ut till baksidan med altan och mindre gräsmatta omgärdat av en uppvuxen häck som ger insynsskydd och en ombonad känsla. På entréplan finns också ett badrum med dusch och en separat tvättstuga med ingång från köket. När ni tar trappan upp till övre plan möts ni av allrummet, som även skulle gå att göra till ett fjärde sovrum, samt de nuvarande tre sovrummen. Här finns ytterligare ett badrum, detta med badkar. Huset värms smidigt och bekymmersfritt upp via fjärrvärme och har energiklass B.

Är ni ute efter ett svalkande dopp når ni med promenadavstånd den halvmil långa sjön Valloxen som erbjuder två populära badplatser. Särstabadet ligger i anslutning till Knivsta tätort, och Brunnbybadet ligger beläget strax öster om E4:an. Fisket är fritt för allmänheten i sjöns sydvästra vik. På vintern är det populärt att använda sjön för skridskoåkning och pimpling. För er som gillar att promenera eller löpa finns elljusspår i närheten. Som boende i Knivsta centrum har ni tillgång till bra serviceutbud med bl.a. matbutiker, banker, och träningsanläggning. I Knivsta kommun finns flera grundskolor, både kommunala samt friskolor. I närheten finns Valloxskolan (F-6), Maragarethaskolan och (F-9) och Thunmanskolan (åk 7-9). Knivsta erbjuder även företalet förskolor, där Tallbackens förskola och Gredelby förskolan ligger närmast, inom promenadavstånd.


Boarea/biarea
121/15 kvm
Driftkostnad
43 204 kr/år
Tomtarea
200 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Forsbyvägen såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Forsbyvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.