Björkkällevägen 36A / Knivsta

Äldre 2-plansvilla i Gamla Alsike med uthyrningsmöjligheter!

Slutpris
2 690 000 kr
Boarea/biarea
ca 90/46 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-06
Bostaden är såld!

Denna villa på björkkällevägen såldes av oss 2019-01-06. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på björkkällevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa om ca 90 kvm byggt på 20-talet med gästhus! Bostaden har renoverades inomhus samt förbättring på grunden mellan år 2016-2018. Beläget i gamla delen av Alsike, Knivsta. Trädgårdstomt med äppelträd och en uppfart med en carport som rymmer två bilar. I entrén ligger grått klinkergolv med golvvärme, renoverat badrum med wc och dusch. Köket ligger i anslutning till hallen och renoverades 2018 då ett helt nytt kök sattes in. Vardagsrummet har en charmig och vacker kakelugn, fönster i två väderstreck och flera möbleringsalternativ. På övre plan erbjuds tre bra sovrum samt en wc med golvvärme.
Intill bostadshuset ligger ett gästhus om 28 kvm med två rum, dusch och pentry. Perfekt som generationsboende alternativt uthyrning.

Perfekt boende för den lilla familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration