Enens Väg 4 / Burvik / Knutby / Uppsala

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
131 737
Boarea/biarea
90/30 kvm
Driftkostnad
28 660 kr/år
Tomtarea
650 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Enens Väg 4 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Knutby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Burvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bara en chipp från första tee i golfparadiset Burvik ligger detta fina enplanshus med c:a 100 m² terrass. Här kan ni njuta av solen till såväl morgonkaffet som kvällsfikat. Planlösningen erbjuder två sovrum och ett modernt kök med stor matplats. Vardagsrummet har stora fönster, vilket ger ett härligt ljus och rymd. Här har ni en vacker utsikt över golfbanan och terrassen. Huset har även två helkaklade badrum samt en tvättstuga. Får ni besök finns två gästrum att tillgå med plats för en våningssäng samt ytterligare möblemang. Detta hus är oslagbart för golfaren eller för er som bara vill ha lite lugn i vardagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.