Tallens väg 3

Tallens väg 3

Slutpris

2 030 000 kr


Burvik— Knutby— Uppsala

Tallens väg 3


Slutpris
2 030 000 kr

Burvik— Knutby— Uppsala

Villa med garage i naturskön miljö invid Burviks golfklubb!

Välkommen till Tallens väg 3 i natursköna Burvik! Här erbjuds ett boende i lugn miljö med närhet till både Burviks golfklubb och sjön Sottern!

Bostadens 107 m² erbjuder på nedre plan en möblerbar hall och ett ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum med kamin samt utgång till inglasad altan. På altanen, med gott solläge, finns utrymme för en stor sittgrupp. Vidare finns på nedre plan ett sovrum/kontor, badrum med duschkabin med ångdusch samt en gäst-WC och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare i pelare. På övre plan finns ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring i klädkammare samt ett allrum som kan omvandlas till sovrum vid behov.

I Burvik bor ni med naturen som granne med gott om djupa skogar och mysiga promenadstråk. På promenadavstånd nås sjön Sottern där ni kan ta ett dopp på sommaren eller testa fiskelyckan. För den som gillar golf ligger en golfklubb i hjärtat av Burvik. Service i form av matbutik, skola och restauranger finner ni i både Knutby och Edsbro. Med UL:s busslinje 808 tar ni er till både Norrtälje, Edsbro och Knutby (där byte mot buss till Uppsala är möjligt) och via Länsväg 282 tar ni er till Uppsalas Centralstation på under en timme.

Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Välkomna på visning!


Boarea
107 kvm
Driftkostnad
33 050 kr/år
Tomtarea
2 034 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-05-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tallens Väg såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Tallens Väg.

Boka värdering

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.