Stolpbacksvägen 8

Stolpbacksvägen 8

Slutpris

3 795 000 kr


Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Stolpbacksvägen 8


Slutpris
3 795 000 kr

Länna/Uppsala— Länna— Uppsala

Drömboende i Länna med solceller på taket!

Välkommen till denna välvårdade suterrängvilla om totalt 231 kvm med underbar trädgård och gott om plats för hela familjen! Här bor ni bekvämt i ett lugnt villaområde i vacker bruksmiljö med närhet till både Uppsala samt till vattnet och naturen!
Huset har varsamt renoverats och utrustats med bl.a nya fönster och nytt tak med solceller för en lägre energiförbrukning.

Redan uppför den smakfullt stenbelagda trappan som leder fram till den vackra djupröda entrédörren bildas en förväntan. Den infrias när ni kliver in i bostadens välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Till vänster finner ni köket som är stilrent inrett med vita släta luckor och diskreta infällda grepp. Köket är utrustat med allt som kan tänkas behövas för matlagning och gemenskap. Efter maten kan ni med fördel avnjuta en kopp kaffe eller te tillsammans i "biblioteket". Vidare nås ni av stora sociala och öppna ytor med bl. a. matsal invid kök och rymligt vardagsrum med utgång till den generösa altanen i underbart sydvästläge, samt den vackra trädgården inbäddad i grönska. På detta plan finns även två sovrum, ett litet större Master Bedroom som är placerat med utgång till altanen, och ett litet mindre som även kan användas som kontor om så önskas. Ett badrum med badkar och vädringsfönster samt en praktisk gästtoalett. Den vitmålade trappan, som ramas in av en smakfull Josef Frank tapet, tar er sedan från hallen ner till en avslappnande del av huset. Här finns en generös gillestuga med braskamin som skapar mysfaktor med sprakande värme under kalla vinterdagar, ett sobert inrett badrum inrett med med dusch och via glasdörr nås den rymliga bastun. Intill finner ni ett bra sovrum med förvaring i inbyggda garderober. Denna del är perfekt som ungdomsdel eller för övernattande gäster! En källardel utrustad med tvättstuga med vädringsfönster, ett rejält förråd/klädkammare, en matkällare och ett praktiskt hobbyrum /verkstad samt en rymlig garagedel. Huset är högt beläget inramat med smakfulla stenmurar, prydlig plattbelagd uppfart och har en insynsskyddad baksida med generös träaltan och en vedeldad badtunna. Här finns gott om sittplatser för härlig gemenskap under långa sommardagar och grillfester med familj och vänner. Den kuperade grönskande trädgården har mängder av blommande perenner, bärbuskar och fruktträd och en vacker stenbänk som bryter av grönskan.

"Lärkstan" är ett mycket trevligt och lugnt villaområde i bruksmiljö, endast 200 meter från Långsjön med bad och skridskomöjligheter och vacker natur med svampplockning och strövområden. I närheten finns ett minilivs med Thai-vagn och någon kilometer bort har ni populära Länna Bruk restaurang och dryckeshandel med eget vineri!

I närområdet ligger Länna förskola och Länna skola (F-3). För den sportintresserade finns gott om idrottsmöjligheter med bl.a. motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min .För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala med täta avgångar och från grannorten Almunge trafikerar buss 806 till Arlanda med regelbunden trafik.

Välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
117/114 kvm
Driftkostnad
50 381 kr/år
Tomtarea
900 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Stolpbacksvägen såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på Stolpbacksvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.