Brunnavägen 16

Brunnavägen 16

Slutpris

1 875 000 kr


Örsundsbro/Fröslunda— Örsundsbro— Enköping

Brunnavägen 16


Slutpris
1 875 000 kr

Örsundsbro/Fröslunda— Örsundsbro— Enköping

1-planshus nära Örsundsbro med vackert läge!

Utanför Örsundsbro finner ni denna nätta 1-plansvilla om 3 rum och kök belägen på en vacker trädgårdstomt med perenna växter och berg i dagen. Precis bakom huset finns ett skogsområde med elljusspår som gränsar mot naturreservatet Signalberget. Huset är i behov av renovering och kan bli en riktig pärla för den händige!

Villan erbjuder ett vardagsrum i vinkel med murad öppen spis. I anslutning till vardagsrummet finns ett arbetskök med gott om skåpsförvaring. Utöver detta finner ni två sovrum, varav ett går att dela av i det fall man har behov av fler sovrum. På entréplanet finns även en toalett och en klädkammare. I källaren finns en gillestuga, dusch med bastu, hobbyrum och förrådsytor. Den vackra tomten består av stora gräsytor med berg i dagen och perenna växter. Här finns även ett vedförråd och en redskapsbod.

Fastigheten är ansluten till kommunalt avlopp och har egen vattenbrunn.

Örsundsbro är ett trivsamt samhälle som har bl a livsmedelsaffär, butiker, vårdcentral och flera förskolor samt skola från F-9. Örsundaån ligger inom kort promenadavstånd där trevlig småbåtshamn finns och för den badsugne är det ca 4,5 km till Alstasjön. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss genom lättillgänglig påfart till väg 55. Ca 2,5 mil till Uppsala, ca 2,4 mil till Enköping och ca 3 mil till Bålsta.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
81/45 kvm
Driftkostnad
45 349 kr/år
Tomtarea
2 309 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Brunnavägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Brunnavägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.