Gryta Björnome 10 och 11

Gryta Björnome 10 och 11

Slutpris

3 300 000 kr


Örsundsbro— Enköping

Gryta Björnome 10 och 11


Slutpris
3 300 000 kr

Örsundsbro— Enköping

Mindre gård ca 20 min från Uppsala!

Naturskönt belägen mindre gård om ca 1 hektar med drygt 15-20 minuters bilfärd från Uppsala och en timme från Stockholm. Gården har en fin arrondering med boningshus, flygelbyggnad, ekonomibyggnader och stall. Boningshuset är en 1 1/2 plansvilla byggd 1956. Villan har en boarea om 135 kvm fördelat på 5 rum och källare.
Det finns även en flygelbyggnad från tidigt 1900-tal 1 1/2-plan med inredd undervåning om ca 70 kvm. Övervåningen på flygelbyggnad har relativt högt i tak och det finns goda möjligheter att inreda ytterligare rum.
Gården är i behov av en hjälpande hand och flera av ekonomibyggnaderna är i stort behov av renovering.
Fastigheten lämpar sig för mindre djurhållning samt egen företagsverksamhet. Gården är även perfekt för den som vill skapa ett generationsboende.
Rymliga uteplatser fördelade runt hela huset i alla väderstreck - så här finns en plats i solen från morgon till kväll! På gården finns flertal pereena växter. Gården har en vacker utsikt över åker och äng.

Välkomment till en gård med stor potential!


Boarea/biarea
205/55 kvm
Driftkostnad
67 100 kr/år
Tomtarea
10 418 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-10

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Gryta Björnome såldes av oss 2023-03-10. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Gryta Björnome.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.