Norrbovägen 1 / Örsundsbro / Enköping

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
158/42 kvm
Driftkostnad
37 180 kr/år
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrbovägen såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Norrbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örsundsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna synnerligen väl omhändertagna enplansvilla om 158 m² och med en ljuvlig och insynsskyddad trädgård (927 m² tomt) med sol stor del av dagen som kan nyttjas stora delar av året i det inglasade uterummet med golvvärme på höst och tidig vår, på uteplatsen under tak en regnig sommardag eller på uteplatsen utan tak när solen står i zenit. Gräsytor med plats för lek och spel och påkostade och stensatta partier på framsidan av huset. 5 sovrum i olika storlekar samt ett stort dressingroom om 8 m² med hel garderobsvägg. Öppen planlösning mellan vardags- och matrum ger luft och rymd. I vardagsrummet finns braskamin med kassett för härliga höst- och vinterkvällar, både för värmetillskott och för trivsel. Trivsamt arbetskök med halv vägg mot matrum vilket ger middagsgästerna möjlighet att närvara vid matlagningen. Två helkaklade badrum i blått och vitt, det ena med dusch och det andra med jacuzzi, båda med fönster. Vidbyggt och isolerat garage om ca 25 m².

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration