Nysätra Krokkärret 3

Nysätra Krokkärret 3

Slutpris

2 530 000 kr


Örsundsbro— Enköping

Nysätra Krokkärret 3


Slutpris
2 530 000 kr

Örsundsbro— Enköping

Lantligt villa på lättskött skogstomt

Varmt välkommen till denna lugnt belägna 2-plansvilla med lättskött skogstomt och uppvärmt garage! Ett utmärkt boende för dig som söker en fridfull vardag med närhet till vacker natur men samtidigt uppskattar närheten till service som Örsundsbro erbjuder.

Bostaden, som är stillsamt belägen på grusad återvändsgata, började uppföras 1995 som fritidshus och har därefter byggts till. Tillbyggnaden stod klar 2009 vartefter huset har nyttjats som permanentbostad. Boytan fördelar sig på två plan där entréplan erbjuder hall med avhängningsmöjlighet, matkällare och en kaklad wc med dusch- och tvättmöjlighet. Det övre planet rymmer kök med goda förvaringsutrymmen och arbetsytor, generöst vardagsrum med braskamin samt bostadens samtliga sovrum, i varierande storlekar. Badrummet är väl tilltaget och förutom hörnbadkar finns här även en mindre bastu. I söderläge och med utgång från vardagsrummet finns en stor altan som delvis försetts med tak. Sommartid kan du här njuta av middagen till tonerna av rogivande fågelkvitter.

Den sluttande skogstomten är lugnt belägen, med ett fåtal grannar. Den grusade uppfarten är upplyst och ger plats för uppställning av flera bilar. I anslutning till bostadshuset finns en carport och under 2014 uppfördes ett fristående varmgarage om ca 40 kvm. För dig som är naturintresserad hittar du runt knuten trevliga vandringsstigar i djupa blandskogar. Har du tur hittar du här även ett och annat bär- och svampställe.

Service i form av matbutik med postombud och ATG, restaurang, flera förskolor, skola (Åk. F-9), bibliotek, busstation samt sporthall och idrottsplats erbjuds i Örsundsbro, ett familjärt servicesamhälle beläget ca 10 minuters bilresa från bostaden. Örsundsbro är känt för sin mysiga gästhamn för fritidsbåtar och för sin goda företagaranda med flera företag och outlet-butiker. Strax utanför Örsundsbro, beläget ca 4 km från bostaden återfinns den kommunala badplatsen Alstabadet med sandstrand, bryggor, grillplats och omklädningsrum. Till Enköping är det ca 25 kvm och till Uppsala ca 33 km.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
92 kvm
Driftkostnad
49 070 kr/år
Tomtarea
2 448 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Nysätra Krokkärret såldes av oss 2021-04-16. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Nysätra Krokkärret.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.