Fasangatan 9 / Centrum / Östhammar

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
129 901
Boarea/biarea
134/40 kvm
Driftkostnad
27 335 kr/år
Tomtarea
923 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Fasangatan 9 såldes av oss 2014-10-05. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i Östhammar ligger denna 1-plansvilla i ett barnvänligt lugnt villaområde. Här har man ett välplanerat och trevligt boende med charmigt kök med rejäl matplats och utgång till altanen, vardagsrum med stora fönsterpartier och braskamin, fyra sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två badrum varav ett med ingång till bastu samt tvättstuga med groventré. Här erbjuds även en uppvuxen trädgård i ett insynsskyddat läge, samt gott om förvaring i både garage och förråd.

Östhammar är en naturskön skärgårdskommun med bra pendlingsmöjligheter till Uppsala och Stockholm.

Restid till de närliggande stora arbetsplatserna Forsmark/SKB och Sandvik tar det ca 15-20 minuter med bil till vardera.

I närheten finns dagis (Logården), skolor (Kristinelundsskolan åk 1-6 samt Frösåkersskolan åk 7-9) och ni har endast ca 10 min till havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.