Skianvägen 5

Skianvägen 5

Slutpris

2 395 000 kr


Skian— Östhammar

Skianvägen 5


Slutpris
2 395 000 kr

Skian— Östhammar

Fritidshus i sekelskiftesstil med permanentstandard!

Välkommen till Skianvägen 5 - ett fritidshus med permanentstandard från 2010 som inretts i smakfull sekelskiftesstil. Här finner ni den perfekta kombinationen av ett ombonat och hemtrevligt boende med alla tänkbara bekvämligheter. Huset är placerat på en höjd och på tomten finns bergspartier som nuvarande ägare har integrerat till huset genom både altandäck och stenlagda uteplatser.

Huvudbyggnaden erbjuder ett vackert kök med full maskinell utrustning, en vedspis och platsbyggt skafferi. Vidare finner ni ett vardagsrum med eldstad, två sovrum, badrum med bastu och tvättmöjligheter, en separat wc och en klädkammare. Under delar av huset finns möjlighet till förvaring av redskap mm.

Tomten är den sista på vägen och gränsar mot skogs- och åkermark. Här har det ägnats mycket tid och planering för att skapa en tomt med flera perenna rabatter, en stenlagd uteplats med utekök och gräsmattor för möjlighet till lek och spring. Nedanför huset finns en gäststuga med 4 bäddar, i anslutning till denna finns ett isolerat förråd och utanför har det byggts en altan där morgonkaffet kan avnjutas i sol.

Skianvägen är belägen på Söderön intill Öregrunds golfklubbs sjunde hål, fastigheten är ansluten som badmedlem i bryggföreningen vilket ger tillgång till en fin badbrygga ca 500 m från bostaden. Till Öregrund är det ca 11 km och till Östhammar är det ca 7 km där all tänkbar service finns.

Tillträde flexibelt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
91 kvm
Driftkostnad
21 425 kr/år
Tomtarea
2 057 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Skianvägen såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på Skianvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.