Terrilörsgatan 5, lgh B1103 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Gavellägenhet med två balkonger och härligt solläge!

Saltvinden Hus B
Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 691 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan 5, lgh B1103 såldes av oss 2017-10-08. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende för dig som söker ett härligt sydvästläge med många soltimmar. På husets sydvästra gavel finns denna härliga gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Fantastisk balkong som öppnar upp från vardagsrummet i söderläge som erbjuder gott om plats för både matbord och sitthörna. Ytterligare en balkong finns från köket. Trevliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök och vardagsrum ligger på gaveln vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bra förvaring med stor skjutdörrsgarderob i hallen samt en klädkammare. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Stort härligt duschrum med kaklade väggar och klinker på golv. Hiss och förråd finns till alla lägenheter. Lägenheterna uppförs av Credentia och säljs med fasta priser. För dig som är med från start finns möjlighet att göra tillval för att sätta din egen prägel på ditt nya boende. Välkommen till ditt nya hem som står inflyttningsklart preliminärt under vintern 2018!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration