Tegelbruksvägen 15

Tegelbruksvägen 15

Slutpris

4 000 000 kr


Skutskär— Älvkarleby

Tegelbruksvägen 15


Slutpris
4 000 000 kr

Skutskär— Älvkarleby

Helrenoverad villa om 180 kvm & 6 rum !

Välkommen till en härlig villa anno 1900 - smart ombyggd och stillfullt uppdaterad för att motsvara moderna bostadsbehov. Med 180 kvm fördelat på 6 rum och kök - varav 3 stora sovrum och stora sällskapsrum, terrasser & uteplats, erbjuds bästa utrymme för vardagens familjeliv och umgänge med vänner och bekanta.

Villan erbjuder massor av ljus och rymd - den karaktäriseras av vitmålade väggar & snickerier, vitt klinkergolv i hela entréplanet, stora härliga sällskapsytor och generösa ytor i 3 sovrum. Rejäl takhöjd, omfattande fönsterpartier och genomgående ljusa materialval skapar ljus och rymd i hela villan. Vattenburen golvvärme i hela villan - både i entréplanet och på övre plan. Nytt helkaklat badrum 2020.

Fastigheten besiktas vecka 27.

Goda möjligheter i området för hästintresserade - Älvkarleby Ridklubb och privata möjligheter för häst i närområdet . Älvkarleby GK inom 5 minuter med bil. Enastående möjligheter för laxfiske mm i älven. Långsand havsbad & camping endast 10 km bort.

Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad. Alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och när det är dags för visningar kan du såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dej bäst – Mäklaren visar bostaden endast för dej.


Boarea/biarea
180/64 kvm
Driftkostnad
47 850 kr/år
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-09

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Tegelbruksvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Skutskär samt även på Tegelbruksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.