Örkälla 91 / Skyttorp / Uppsala

Vinterbonat fritidshus för den stora familjen!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
21 492 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på örkälla såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Skyttorp samt även på örkälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skyttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hem för er som förstår och uppskattar charmen med en grönskande trädgård. Här har ni allt från frukt, bär, grönsaker och säsongsperenner med blomning från vår till höst! Bakom trädgårdsgrinden omsluts ni av en idyllisk trädgård med stora altandäck för sittplatser intill blommor, fjärilar och surrande bin bredvid dammen. Huset har stora sociala ytor i vardagsrum, kök och matplats samt tre sovrum och två gäststugor, detta är ett hem att samla familj och vänner i.

På fastigheten finns en bostadsbyggnad, två gäststugor, en carport, ett förråd, ett växthus och en lekstuga. I bostadsbyggnaden erbjuds ett modernt och smakfullt kök i kombination med charmen från en vedspis, ett rymligt helkaklat badrum med bl a golvvärme och kombinerad tvättmaskin med torktumlare samt ett stort och charmigt vardagsrum med högt i tak och glasdörrar mot altanen. Det stora sovrummet har egen tillgång till det helkaklade badrummet samt utgång till en inglasad veranda. Vidare finns två sovrum, ett duschrum med bastu samt ett skafferi/förråd. De två gäststugorna är isolerade och rymmer flera sovplatser, här finns plats för både dubbelsängar och våningssängar.

I trädgården finns, förutom de vackra perenner som blommar i omgångar från tidig vår till sen höst, även en fantastisk odling vad gäller grönsaker, bär och frukt. Havtorn, björnbär, hallonbuskar, jordgubbsland, rabarber, vinbär, fläderträd, äpple- och päronträd, krusbär, sparris, jordärtskockor, potatis, morötter, ärtor med mera. I växthuset odlas idag gurka, tomater och paprikor som växer och ger god skörd. I ena hörnet av trädgården, bakom alla rader av hallonbuskar, finns en platsbyggd eldstad med sittplatser.

Här bor ni i ett tidigare fritidshusområde, Örkälla samfällighet, som idag bebos av både permanentboenden och fritidsboenden. I samfälligheten finns tillgång till gemensamhetshus med bord och stolar, lekplats med gunga, rutschkana och sandlåda, fotbollsplan, volleybollplan och en stor swimmingpool. Detta nås efter några minuters promenad från huset.

Närmsta ort från Örkälla är Skyttorp med förskola, lågstadieskola, bensinstation och pizzeria. Goda kommunikationer via upptåg (19 min till Uppsala) och buss.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.