Åskmolnsvägen 93 / Storvreta / Uppsala

Familjevänligt och naturnära i utmärkt pendlarläge

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
5 621 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åskmolnsvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på åskmolnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Storvreta och denna välplanerade bostad i familjevänligt område med gott om lekplatser och nära till natur! Här erbjuds en bostad perfekt för den växande familjen eller den som vill ha nära till naturen men samtidigt snabb förbindelse till Uppsala.

Bostaden återfinns på andra våningen i byggnad från tidigt 90-tal. Med fönster i tre väderstreck erbjuds en ljus lägenhet med rymliga rum. Här finns kök med god förvaring, stort vardagsrum, två sovrum och ett badrum med badkar. Från kök nås den soliga balkongen med utsikt mot föreningens gård.

I Storvreta bor ni med tillgång till allt som kan tänkas behövas i vardagen. Här finns matbutiker, apotek, restaurang, gym, bibliotek, förskolor, skolor, tandläkare och vårdcentral med BVC-mottagning. Med promenadavstånd till Upptåget nås Uppsala på under tio minuter. För den som uppskattar att röra sig i naturen erbjuder Storvreta ett rikligt frilufts- och idrottsliv.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Storvreta

Storvreta är en tätort ca 15 km norr om Uppsala med blandad bebyggelse. Storvreta är känt för stora skogar, fina svampmarker och ett levande frilufts- och idrottsliv. Orten är populär för barnfamiljer och för sina pendlingsmöjligheter både med täta busslinjer och Upptåget.

Service

I Storvreta finns två matbutiker, apotek, bibliotek, Folktandvården samt vårdcentral med BVC-mottagning. På orten finns också en bensinstation. I delen av Storvreta som kallas Lyckebo hittar men ett mindre centrum med diverse företag och butiker så som en restaurang och en större möbelbutik. Här hittar man även ett gym.

Barnomsorg

Det finns flera grundskolor, bl.a. Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5), Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9). Urvalet av förskolor är gott och de drivs i både kommunal och fristående regi.

Kommunikation

Kommunikationen till och från Storvreta är mycket god. Flera regionbussar trafikerar sträckan och med Upptåget är du inne i Uppsala på ca 8 minuter.

Fritid och friluftsliv

Storvreta har ett rikt frilufts- och idrottsliv med bl.a. preparerade skidspår vid Skogsvallens IP vintertid. Där hittar man också en större pulkabacke, Tipptoppen, där det finns möjlighet till grillning vid anordnade platser. Vid Skogsvallens IP hittar man även ett elljusspår för den löpintresserade. Mest känt är Storvreta för sitt framgångsrika innebandylag, Storvreta IBK, som spelar sina hemmamatcher i nybyggda Storvreta Idrottshall. Utöver innebandy finns flertalet andra idrotter att utöva såsom fotboll och handboll. Utegym finns i anslutning till lekplatsen Rörparken.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.