Malörtsvägen 13

Malörtsvägen 13

Slutpris

4 150 000 kr


Storvreta— Uppsala

Malörtsvägen 13


Slutpris
4 150 000 kr

Storvreta— Uppsala

Utbyggt kedjehus i mycket fint skick!

Välkommen till Malörtsvägen 13 - ett mycket fint renoverat kedjehus beläget alldeles invid Skogsvallens IP. Här har man byggt till ett stort härligt uterum som integrerats i vardagsrummet och på så vis fått ett större entréplan.

Den utbyggda delen, som ligger ett par trappsteg ner, är verkligen husets pärla och nyttjas idag som matsal och på sommaren öppnas de stora skjutdörrarna upp mot trädgården och inne blir ute! Den ursprungliga delen av vardagsrummet skils av med en halvvägg mot den nya delen och det skapar en mysig plats för umgänge framför den vackra öppna spisen. Köket är rymligt och här får hela familjen plats vid matbordet, fina paraltandörrar har nyligen satts in och de leder ut till den insynsskyddade altanen och trädgården på baksidan. Precis som från husets utbyggnad är det här lätt att få inne att kännas som ute under de varma sommarmånaderna genom att öppna upp dörrarna på vid gavel! På samma plan finns även ett större sovrum, ett helkaklat stort badrum med duschhörna och en praktisk tvättstuga för att få vardagen att fungera.

En trappa upp i huset finns det ytterligare två sovrum varav ett går att dela av till två mindre sovrum om det behovet finns. Badrummet på övervåningen renoverades så sent som år 2018 och har inretts i modern stil och har takfönster för bästa ljusinsläpp.

Läget i Storvreta är oslagbart med Skogsvallen på andra sidan vägen för den aktiva eller om ni bara önskar ströva i skogen. Ca 500 m från huset ligger närmaste förskola, Skogsbacken. Till Upptåget promenerar ni på ett par minuter och tåget tar er till Uppsala Resecentrum på ca 8 min. Närmaste busshållplats ligger en minuts promenad från huset.

Tillträde från maj 2020 och framåt.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
149/27 kvm
Driftkostnad
37 524 kr/år
Tomtarea
428 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Malörtsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Malörtsvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.