Malörtsvägen 13 / Storvreta / Uppsala

Utbyggt kedjehus i mycket fint skick!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
149/27 kvm
Driftkostnad
37 524 kr/år
Tomtarea
428 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på malörtsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på malörtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Malörtsvägen 13 - ett mycket fint renoverat kedjehus beläget alldeles invid Skogsvallens IP. Här har man byggt till ett stort härligt uterum som integrerats i vardagsrummet och på så vis fått ett större entréplan.

Den utbyggda delen, som ligger ett par trappsteg ner, är verkligen husets pärla och nyttjas idag som matsal och på sommaren öppnas de stora skjutdörrarna upp mot trädgården och inne blir ute! Den ursprungliga delen av vardagsrummet skils av med en halvvägg mot den nya delen och det skapar en mysig plats för umgänge framför den vackra öppna spisen. Köket är rymligt och här får hela familjen plats vid matbordet, fina paraltandörrar har nyligen satts in och de leder ut till den insynsskyddade altanen och trädgården på baksidan. Precis som från husets utbyggnad är det här lätt att få inne att kännas som ute under de varma sommarmånaderna genom att öppna upp dörrarna på vid gavel! På samma plan finns även ett större sovrum, ett helkaklat stort badrum med duschhörna och en praktisk tvättstuga för att få vardagen att fungera.

En trappa upp i huset finns det ytterligare två sovrum varav ett går att dela av till två mindre sovrum om det behovet finns. Badrummet på övervåningen renoverades så sent som år 2018 och har inretts i modern stil och har takfönster för bästa ljusinsläpp.

Läget i Storvreta är oslagbart med Skogsvallen på andra sidan vägen för den aktiva eller om ni bara önskar ströva i skogen. Ca 500 m från huset ligger närmaste förskola, Skogsbacken. Till Upptåget promenerar ni på ett par minuter och tåget tar er till Uppsala Resecentrum på ca 8 min. Närmaste busshållplats ligger en minuts promenad från huset.

Tillträde från maj 2020 och framåt.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Storvreta

Storvreta är en tätort ca 15 km norr om Uppsala med blandad bebyggelse. Storvreta är känt för stora skogar, fina svampmarker och ett levande frilufts- och idrottsliv. Orten är populär för barnfamiljer och för sina pendlingsmöjligheter både med täta busslinjer och Upptåget.

Service

I Storvreta finns två matbutiker, apotek, bibliotek, Folktandvården samt vårdcentral med BVC-mottagning. På orten finns också en bensinstation. I delen av Storvreta som kallas Lyckebo hittar men ett mindre centrum med diverse företag och butiker så som en restaurang och en större möbelbutik. Här hittar man även ett gym.

Barnomsorg

Det finns flera grundskolor, bl.a. Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5), Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9). Urvalet av förskolor är gott och de drivs i både kommunal och fristående regi.

Kommunikation

Kommunikationen till och från Storvreta är mycket god. Flera regionbussar trafikerar sträckan och med Upptåget är du inne i Uppsala på ca 8 minuter.

Fritid och friluftsliv

Storvreta har ett rikt frilufts- och idrottsliv med bl.a. preparerade skidspår vid Skogsvallens IP vintertid. Där hittar man också en större pulkabacke, Tipptoppen, där det finns möjlighet till grillning vid anordnade platser. Vid Skogsvallens IP hittar man även ett elljusspår för den löpintresserade. Mest känt är Storvreta för sitt framgångsrika innebandylag, Storvreta IBK, och i nybyggda Storvreta Idrottshall spelas innebandy i alla åldrar. Utöver innebandy finns flertalet andra idrotter att utöva såsom fotboll och handboll. Utegym finns i anslutning till lekplatsen Rörparken.

Liknande bostäder i närheten