Snömolnsvägen 29 (13)

Snömolnsvägen 29 (13)

Slutpris

2 995 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala— Nyproduktion

Snömolnsvägen 29 (13)


Slutpris
2 995 000 kr

Tillhör projekt Fullerö Berså
Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala— Nyproduktion

Välplanerat radhus i Fullerö Hage

Ett mycket välplanerat gavelradhus om 4-5 rok i två plan där den sociala delen återfinns på entréplanet och den mer privata delen en trappa upp. Genomgående fina materialval i sobra kulörer, ett tidlöst parkettgolv i ek samt köks- och badrumsinredning från Vedum. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som ger en trivsam social yta där också utgången till den stora upphöjda altanen i västligt läge finns. Utöver altanen finns ytterligare gräsyta att nyttja runt gaveln. Innanför ytterdörren ligger ett tåligt klinkergolv och här finns också en hatthylla för att smidigt kunna hänga av sig ytterkläderna. Intill hallen är tvättstugan praktiskt placerad med dess kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Köket, som har fått en central plats i huset, har inretts med släta skåpluckor i färgen sandbeige samt en bänkskiva i ljus laminat som stilfullt övergår i stänkskydd på väggen. Köket är välutrustat med vitvaror från Electrolux och över arbetsbänken sitter en dold infälld ledbelysning. Ytan mellan kök och hall passar utmärkt som matplats alternativt som ett extra sovrum eller arbetsrum om det behovet är större. På entréplanet ryms även god förvaring under den inbyggda trappen och ett helkaklat badrum med duschvägg i klarglas. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme för högsta komfort. Det övre planet har tre sovrum samt ett allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. På detta plan ligger också det andra helkaklade badrummet som har inretts med ett badkar samt en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. På husets framsida finns möjlighet att parkera bilen, en mindre lättskött plantering samt utrymme för en enklare uteplats. På området finns också ett eget externt förråd om 2,5 kvm. Med ett utmärkt läge i Fullerö Hage och med direkt närhet till den grönskande Solparken samt flertalet lekplatser är detta en perfekt bostad för familjen. Välkommen hem!


Boarea
113 kvm
Avgift
4 969 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2023-07-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Snömolnsvägen såldes av oss 2023-07-11. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Snömolnsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.