Stackmolnsvägen 89 B (C31S) / Fullerö Hage / Storvreta / Uppsala / Nyproduktion

Nybyggd och välplanerad 3 rok med egen uteplats och härliga tillsammansytor i området

Brf BoKlok Saturnus
Slutpris
2 060 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 828 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stackmolnsvägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på stackmolnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trean bjuder in till en härlig klädkammare som nås från den rymliga hallen, från vilken du även når badrummet - stort nog för både tvätt och tork. Stora fönster och högt till tak ljusar upp, och den öppna planlösningen mellan det moderna IKEA köket och vardagsrummet skapar extra rymd. Den privata sfären bjuder på två sovrum. Stor möblerbar altan i soloptimerat läge skapar en förlängning av boytan liksom av sommarkvällarna.

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är lägenheterna extremt kvadratsmarta – alla funktioner du normalt behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter, vilket ger möjlighet till förvaring på höjden. Känslan är ljus och rymlig tack vare att lägenheterna har extra stora fönster, en extra decimeter takhöjd och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration