Brf BoKlok Saturnus

Brf BoKlok Saturnus

Pris
1 670 000 – 2 260 000 kr
Storvreta — Fullerö Hage

Brf BoKlok Saturnus


Pris
1 670 000 – 2 260 000 kr

Storvreta — Fullerö Hage
Kvadratsmarta bostadsrättslägenheter i Fullerö Hage!

Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Försäljningen av de kloka lägenheterna som byggs i Fullerö Hage pågår för fullt. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan och egen gräsmatta. Till varje lägenhet finns ett förråd. Det finns även en parkeringsplats per lägenhet som går att hyra mot avgift.

Lägenheterna är öppna och rymliga - stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Husen placeras på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Ambitionen är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och de vuxna prata utan att bli störda av bilar. Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan! Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården. Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Inflyttningsklart! Kontakta mäklare Ottilia för att boka in en visning!


Boarea
53 – 81 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Inflyttningsklart
Status
Slutsålt
Antal objekt
56


Beskrivning


01
Service och kommunikationer

Stadsbussar och cykelvägar ligger i anslutning till området och bara 1,5 kilometer bort finns Upptåget som tar dig till Uppsala och Arlanda på 8 respektive 35 min. Även påfarten till E4:an ligger nära området.


02
Områdesbeskrivning

BoKlok Saturnus byggs i det nya natursköna bostadsområdet Fullerö Hage som ligger 10 km norr om Uppsala. Här planeras det för 1200 bostäder med varierad bebyggelse, alla med skogen runt knuten och med möjlighet till ett rikt friluftsliv och nära till sport- och kulturaktiviteter i Storvreta och Uppsala. I Fullerö Hage planeras också för allt det där viktiga för att få ihop vardagspusslet. Förskola, skola, multiidrottshall och företagspark med handel och service.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.