Vintergatsvägen 42 / Storvreta / Uppsala

Familjevilla i Storvreta

Slutpris
2 400 000 kr
Referensnummer
112 921
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
32 240 kr/år
Tomtarea
365 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Vintergatsvägen 42 såldes av oss 2014-08-15. Se alla våra försäljningar i Storvreta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintergatsvägen 42 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam och välhållen familjevilla i 2 plan med ett fantastiskt kök, 3 sovrum, vardagsrum med anslutning till terrass, bra förvaringsutrymmen och vidbyggt garage. Villan i form av ett parhus är belägen invid återvändsgata i populära Storvreta.

Storvreta erbjuder närhet till butiker och service, bästa kommunikationer med buss och upptåget, ICA Solen, Coop, vårdcentral, möbelaffär, folktandvård, pizzeria och andra restauranger. Storvreta känntecknas av ett rikt utbud av idrott och natur med motionsspår/skidspår, fotbollsplaner, svampmarker i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.