Väster Lakbäck 512

Väster Lakbäck 512

Slutpris

1 150 000 kr


Tärnsjö— Heby

Väster Lakbäck 512


Slutpris
1 150 000 kr

Tärnsjö— Heby

Fritidshus i bra skick med lugnt och stillsamt läge!

Varmt välkomna till Väster Lakbäck 512 och detta röda timmerhus med stor tomt och oändliga möjligheter!

Genom den inglasade verandan nås ni av hallen med plats för avhängning till vänster och till höger finner ni köksdelen samt vardagsrummet med fantastisk rymd! Köket är modernt inrett med gråa köksluckor och bänkskiva i laminat med ovansittande vitt kakel. Köket är väl utrustat med inbyggd ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin för att förenkla vardagen! Vidare in i huset möts ni av vardagsrummet med optimal takhöjd ända upp till nock. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med stort matbord med tillhörande stolar samt separat soffdel. Under årets kallare dagar kan ni med fördel tända upp vedspisen för en varm och mysig känsla! Till vänster om hallen hittar ni bostadens sovrum där plats finns för stor säng samt förvaring/sängbord. Längs korridoren nås allrummet där plats finns för extra säng för besökande. Badrummet är fullt utrustat med WC, handfat, dusch, och tvättmaskin. Här finns även bastu med plats för ca 2 personer!

Stor tomt om 2 580 m² där endast fantasin sätter gränser!

Med en bilfärd på ca 7 minuter når ni Tärnsjö tätort där utbudet är stort. Här finns bland annat mataffär, bibliotek, museum, pizzeria och bensinmack. För den fiskeintresserade finns Gysinge ca 20 minuter bort med fantastiska vattendrag och naturreservat. Laksjöbadet i Harbo nås även det inom 20 minuter!

Med anledning av den rådande situationen med covid-19 erbjuder vi endast bokade visningar, separat eller i mindre grupp. Varmt välkomna på visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
15 964 kr/år
Tomtarea
2 580 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Väster Lakbäck såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Tärnsjö samt även på Väster Lakbäck.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.