Mattias Lindfors - mäklare i Uppsala & Knivsta

4,72414 av 5 i betyg på Reco (29 omdömen)

Jag jobbar alltid hårt för att i varje affär överträffa både säljarens och köparens förväntningar. Mitt mål är att alla kunder ska känna ett stort förtroende och trygghet i sin livs största affär.

Utbildning

Utöver fastighetsmäklarutbildningen har jag även en filosofie kandidatexamen inom huvudområdet nationalekonomi. Detta ger mig god förståelse om fastighetsmarknaden i sig och vad som påverkar den.

Tillgänglighet

Som mäklare väljer jag att lägga ned väldigt mycket tid i arbetet, både vad gäller förberedelser och kundkontakt. Mig kan ni nå nästan oavsett tid på dygnet och kan jag inte ta ditt samtal just när du ringer så återkopplar jag alltid vid tillfälle. Allt för att kunna ge så bra service som möjligt till mina kunder.

Långsiktighet

Mitt mål är självklart att på lång sikt ha så många återkommande säljare och köpare som möjligt. En affär tar inte slut vid tillträdet utan det är början på en långvarig relation. Genom hårt arbete och många timmar är jag mån om att alla ska känna att just jag är den rätta mäklaren för dig. Min mäklargärning genomsyras av ödmjukhet och ärlighet för alla parter.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mattias Lindfors, mäklare i Uppsala & Knivsta
Mattias Lindfors

Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
4,72414 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta har 4,82883 av 5 i betyg

Läs våra 2553 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.