Stålgatan
Stålgatan
Adam Lindh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Lindh

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Stålgatan




Slavsta— Uppsala

Stålgatan


Förberedd försäljning

Slavsta— Uppsala

Parhus i barnvänligt grönskande område


Referensnummer
513 950
Boarea
137 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Adam eller Dennis för mer information kring Stålgatan Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Slavsta

Trivsamma Slavsta ligger i östra Uppsala och gränsar till Årsta och Fyrislund. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar, radhus eller villor.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Cykelbanor Lugnt Bussar Barnvänligt Landsbygd Parker/Grönområden

02
Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussa nr 6 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an.


03
Fritid och friluftsliv

I Slavsta bor du med närhet till Vedyxaskogen med populära promenadstråk. Ett av områdets smultronställen är viltvattnet, ett anlagt vattenområde för vilda djur. I centrala Slavsta finns Slavstaparken med lekplats. I grannområdet Årsta finns en 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.


04
Service

Slavsta erbjuder en pizzeria och närservice finner ni vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. Via Södra Slavstavägen och Söderhälbygatan tar ni er smidigt till bl.a. ICA Maxi och Rapsgatan tar er till Boländerna med dess stora utbud av butiker.


05
Skola och barnomsorg

I Slavsta finns förskola (Slavsta förskola) och skola för elever i årskurs 6-9 (Palmbladsskolan). I grannområdet Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam eller Dennis!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.