Katarina Wiksell, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare

Gamla Uppsala—

Uppsala
Gamla Uppsala— UppsalaGamla Uppsala— Uppsala


Referensnummer
463 499
Boarea/biarea
174/40 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Katarina för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet

Gamla Uppsala

Välkommen till ett familjärt och grönskande bostadsområde med rikt kultur- och friluftsliv. Gamla Uppsala har flera stora fördelar som härliga promenadstråk, förskolor/skolor, nära badplats och olika sportaktiviteter, rogivande kvarter och goda pendlingsmöjligheter.


01
Fördelar med området
Lugnt Utegym Parker/Grönområden Barnvänligt Hundvänligt Cykelbanor Tryggt Motionsspår Bussar

02
Kultur

I Gamla Uppsala finns det gott om kulturella områden och närhet till pulshöjande aktivitet. Vid Gamla Uppsala Högar finns ett stort fornlämningsområde där Kungshögarna är tydliga karaktärsdrag för området. Här kan du ha rogivande promenader, ta en avkopplande fika och även få mycket fina vyer över Uppsala stadskärna liksom en vacker solnedgång. I anslutning till högarna finner du Disagården och Gamla Uppsala museum som presenterar platsens historia.


03
Nöje och friluftsliv

I detta bostadsområde finns det goda möjligheter till parkmiljöer såsom Skoguls park, Nyby Parken (Linbaneparken) och Gamla Uppsala högar nämnt ovan. Det finns även en badplats i närheten till bostadsområdet vid namn Storvadsbadet som har brygga och en strand. Vidare finns träningsmöjligheter utomhus vid Röboparken där du finner utegym, lekplats för barn, hundhage, motionsspår och på vinterhalvåret även skidspår. I Gamla Uppsala finns även Gamla Upsala Sportklubb (GUSK) med sin basverksamhet inom fotboll. Från Gamla Uppsala har du närhet till ett generöst sportutbud vid Gränby sportfält där du kan utöva sporterna ishockey, tennis, squash, badminton, padel, innebandy, friidrott, konståkning samt elljusspår inom ett behagligt gångavstånd.


04
Skola och barnomsorg

I bostadsområdet har du närhet till förskolan Laxen och Österledens förskola för de mindre barnen. Grundskolor i området heter Gamla Uppsala skola och Fredrika Bremerskolan för barn från förskoleklass till årskurs 5.


05
Kommunikation och service

Gamla Uppsala är strategiskt beläget i norra delarna av Uppsala med närhet till både Bärbyleden och E:4an för den som pendlar med bil. Från Gamla Uppsala har du en frekvent busstrafik in till Uppsalas stadskärna, som går flera gånger i timmen med både stads- och länsbussar.

Den närmaste servicen i området finner du i Gamla Uppsala med restauranger och närbutik eller vid Willy’s vid Gränby och ICA Heidenstam. Om du behöver storhandla ligger Gränby Köpstad i närheten. I området finns det pizzeria, café samt en Foodcourt med flera olika matalternativ.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Katarina!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.