Onstavägen 12

Onstavägen 12

Slutpris

1 800 000 kr


Kyrkbyn— Tierp

Onstavägen 12


Slutpris
1 800 000 kr

Kyrkbyn— Tierp

Trevlig familjevilla i lugnt och barnvänligt område

Varmt välkommen till denna rymliga enplansvilla med källare belägen i Tierps Kyrkby, ett lugnt och omtyckt villaområde strax söder om Tierp. Du hittar familjevillan på en av områdets bästa tomter, en plan och lättskött trädgårdstomt med fantastisk vy över öppna fält.

Villan uppfördes 1976 och lämpar sig ypperligt för en barnfamilj då här finns stort kök och vardagsrum, tre till fyra sovrum i entréplan samt möjlighet till ytterligare sovrum i källarplan. På entréplanet finns ett badrum och i källarplan finns ett duschutrymme med stor duschkabin med bubbelbad samt en bastu. Gillestugan har nyttjats flitigt för film- och TV-spelkvällar av familj och vänner. Här finns dessutom en öppen spis där ni kan njuta framför en sprakande brasa under årets kallare dagar eller varför inte grilla korv med barnen efter en dag ute i snön?

Bekvämligheter såsom centraldammsugare och uppvärmning genom vattenburen bergvärme gör villan lättskött. Förvaring råder det ingen brist på, förutom en klädkammare och flertalet garderober på entréplan, finns ett stort förråd i källarplan samt en matkällare där ni kan förvara sylt, saft, potatis och dylikt. Från källaren nås garaget med elektrisk port som styrs med fjärrkontroll och framför garaget finns uppställningsplats för ytterligare två bilar. Trädgården erbjuder gott om utrymme för lekande barn med plats för studsmatta och gungställning med mera. Med utgång från vardagsrummet och ett av sovrummet finns en stor takbeklädd altan i väst med härlig kvällssol och utsikt över öppna fält.

Tierps Kyrkby, Kyrkbyn, är ett lugnt beläget villaområde omgivet av vackra åkrar och fält, ca 5 km söder om Tierp. Här finns förutom Tierps kyrka en förskola. Under 2022 förväntas även nyupprustningen av Kyrkskolan (åk F-6) stå färdig. Längs väg 600, som löper förbi Kyrkbyn, stannar UL:s regionsbuss 821 med regelbundna avgångar mellan Tierp och Uppsala. Med bil tar du dig till Tierps köping på ca 8 min. Här finns ett gott serviceutbud med bland annat apotek, vårdcentral, livsmedelsbutiker, restauranger och systembolag. Här finns dessutom flertalet förskolor, Aspenskolan och Centralskolan (F-9) samt gymnasieskolan Högbergs. Goda kommunikationsmöjligheter med tåg- och bussförbindelser samt smidig påfart till E4 gör Tierp med omnejd pendlarvänligt. Till Uppsala och Gävle tar ni er med bil på ca 40 min.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
105/133 kvm
Driftkostnad
30 132 kr/år
Tomtarea
1 235 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-12-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Onstavägen såldes av oss 2021-12-04. Se alla våra försäljningar i Tierp samt även på Onstavägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.