Södra Sjukarbyvägen 14 / Södra Sjukarby / Tierp

Idyllisk trädgårdstomt med äng och vackra fruktträd!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
ca 70 kvm
Driftkostnad
9 109 kr/år
Totalareal
5 500 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på södra sjukarbyvägen såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Tierp samt även på södra sjukarbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sjukarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Torpdröm i skogsglänta med betande hästar runt husknuten. På fastigheten, som innefattar två tomter och tre byggnader, finns alla möjligheter att skapa din egna oas. I direkta utkanten av Tierp, intill Tierps ridskola, leder en skogsväg mellan hästhagar er in till denna oslipade diamant. En typisk mäklarklyscha, oslipad diamant. Gården har varit obebodd i många år, djur och natur har fått växa och röra sig ostört och har därmed skapat en härlig atmosfär men också lite oreda. Här har vildsvin bökat runt i trädgården, räven eller grävlingen har hyrt sitt gryt under huset och gullvivorna har skapat ett gult hav i trädgården. Allt detta ramas in med äldre fruktträd i full blomning, är det kanske just Ni som skördar frukten i sommar?
Bostadshuset har stort kök, stort vardagsrum samt två sovrum. Det är enkel standard utan vatten och avlopp, huset har endast utnyttjats som fritidsboende. I köket finns vedspis och i vardagsrummet en vacker öppen spis, skorstenen har ej kontrollerats och provtryckning ej skett.

Fastigheten har varit obebodd under många år och säljes därav med friskrivningsklausul.

Endast 4 km från gården finns ett vackert stenbrott med fin badplats, Trollsjön, som enklast nås med en cykeltur. I närliggande område runt gården finns fina svamp- och bärskogar, det är bara att gå ut och leta upp din egna hemliga favoritplats.

I Tierp finns all serviceutbud med apotek, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag etc. Goda kommunikationsmöjligheter både norr och söder över med upptåget samt E4:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.