Sök Meny
Såld

Uppsala - Höganäs/Centrum / St Olofsgatan 56A

Gavellägenhet om 66 kvm med balkong och två bra sovrum i 30-talsfastighet ritad av Gunnar Leche!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i Höganäs med balkong. Lägenheten på vån. 2 av 3 har en välplanerad planlösning om 3 rok och bjuder genomgående vackra trägolv, stora fönster med djupa fönsternischer samt en generös takhöjd. Stort kök i modernt utförande med skåpluckor i högblankt och en ordentlig matplats. Vidare ett mycket fint duschrum med wc och dusch, två bra sovrum och ett mycket stort och fint vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Till lägenheten hör även 3 st. förråd.

Här bor ni i en bra förening som håller en god ekonomi och där flera av de stora renoveringarna redan är genomförda. På föreningens gemensamma gård finns grillplats, gräsytor och cykelställ.

Bostaden har ett ypperligt pendlarläge med endast 5 min promenad till Uppsala resecentrum, all tänkbar service finns i närheten och även förskola finns inom de närmaste kvarteren. Eftertraktat läge endast ett litet stenkast från city dit promenaden tar endast 5 min. talar för det bekväma och citynära läget som denna bostad erbjuder.

Välkommen till någon av våra visningar!

Sponsrade länkar
Uppsala / Höganäs/Centrum
St Olofsgatan 56A
Utgångspris: 2 595 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 974 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.