Flogstavägen 7F

Flogstavägen 7F

Slutpris

6 410 000 kr


Ekeby— Uppsala

Flogstavägen 7F


Slutpris
6 410 000 kr

Ekeby— Uppsala

Stilfullt radhus med exceptionellt solläge

Sällsynt tillfälle att förvärva ett modernt och stilfullt radhus med ett mycket tilltalande läge och generöst tilltagna sociala ytor. I detta trevliga radhus ges möjligheten att njuta av solen på den stora altanen med trädgården, morgonsolen på balkongen eller varför inte radhusets egen takterrass där solen som så ofta skiner med sitt eftertraktade sydvästliga läge. Radhusets uppskattade planlösning har sovrummen väl separerade från varandra vilket gör det mer privat.

Här bor du även i ett naturnära läge med Hågadalen-Nåsten naturreservat som närmsta granne. Samtidigt som du har en praktisk vardag med goda pendlingsmöjligheter och nära till förskola, skola, mataffär samt träningslokaler vilket underlättar vardagslivet.

I uppskattade Ekeby bor ni i ett barnvänligt och fridfullt bostadsområde med nära avstånd till stadskärnan och med flertalet restauranger och matbutiker i närområdet såsom Coop, ICA Väst (post) och även ICA Maxi. Med endast en kort promenad finner ni det stillsamma och grönskande naturreservatet Hågadalen-Nåsten där det dessutom finns ett koloniområde. Här kan du ta fridfulla promenader eller trevliga cykelturer. Det finns även tillgång till apotek, vårdcentral samt goda träningsmöjligheter med Friskis & Svettis, tennisplan, flertalet fotbollsplaner samt på vinterhalvåret kan ni åka i skidspåren vid Hågadalen. I området finns det stora aktivitetsytor med fotbollsplaner och grönområden, dessutom finns det både flera förskolor och skolor i närområdet. Förskolorna som finns har flera möjliga tänkbara pedagogiska inriktningar såsom Kommunala, Waldorf, Reggio Emilia och Montessori.

Varmt välkomna till ert nya hem!


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
57 906 kr/år
Tomtarea
154 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.