Störvägen 4

Störvägen 4

Slutpris

5 000 000 kr


Valsätra— Uppsala

Störvägen 4


Slutpris
5 000 000 kr

Valsätra— Uppsala

Smakfull & välplanerad villa med sociala ytor!

Välkommen till denna smakfulla och mycket välplanerade villa med många sovrum och stora sociala ytor på båda planen. Villan har successivt renoverats med stor omtanke för att optimera bostadens praktiska funktion. Den stora altanen ligger i ett tilltalande solläge med sol från tidig förmiddag tills solen går ner. Från altanen tar du dig ned till bostadens insynsskyddade trädgård med goda odlingsmöjligheter och där det idag finns både fruktträd och bärbuskar. I villan finns det ett stort garage med plats för en bil och förvaringsutrymme. Det finns även plats för flera bilar på uppfarten.

På Störvägen 4 bor ni i ett idylliskt villakvarter med promenadavstånd till skola, förskolor och till flera idrottsanläggningar. Från bostaden har du även gångavstånd till flera olika matbutiker samt närhet Gottsunda centrum med all tänkbar service. För dig som pendlar är det ett mycket bra pendlarläge med en smidig kommunikation till E4:an. Med två minuters promenad tar du dig till närmaste busshållplats med flera bussförbindelser. Dessutom finns det mycket välplanerade cykelvägar som du kan ta in till stadens centrum eller ner till badplatser vid Mälaren. Du har gångavstånd till naturreservaten vid Hågadalen och Stadsskogen med både vandrings och cykelleder.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.


Boarea/biarea
112/100 kvm
Driftkostnad
40 945 kr/år
Tomtarea
495.1 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-04-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.