Rörby 133

Rörby 133

Slutpris

5 100 000 kr


Årsta/Slavsta by— Uppsala

Rörby 133


Slutpris
5 100 000 kr

Årsta/Slavsta by— Uppsala

När läget är A och O, både centralt och lantligt

Ca 10 minuter från centrala Uppsala, finner ni denna charmiga fastighet med stor potential. Läget är enastående, det är här A och O, både centralt och lantligt. POSITIVT FÖRHANSBESKED för nytt enbostadshus finns och delning av tomten är möjlig!

På tomtens norra sida ligger ett 1½ plans hus om 5 r o k uppfört 1923/1978. För den händige och den som ser potentialen finns här något att sätta sin egen prägel på då huset har behov av renovering.

Förhandsbeskedet ger rätt att ansöka om bygglov och i andra ändan av tomten uppföra ett nytt enbostadshus, anpassat för att smälta in och harmoniseras med kringliggande bebyggelse. I anslutning därtill är delning av tomten möjlig.

Tomten kantas av diverse grönska, åker- och naturmark, mestadels helt insynsskyddat. Här bor ni i ett barnvänligt, lugnt läge nära stora grönområden och vacker natur intill naturreservat Vedyxaskogen.

På tomten finns även en verkstadsbod samt en lillstuga som är inredd som tvättstuga och relax med dusch och bastu.

I intilliggande Slavsta finns förskolor och restaurang. I Årsta ligger närmsta skola, vårdcentral och mataffär. Till Boländerna, med bland annat större mataffärer, IKEA, diverse industrier, butiker och affärer, är det behagligt gång- och cykelavstånd. Till centrala Uppsala cyklar ni på ca 15 minuter, närmare kan det knappast bli om ni söker ett lantligt men samtidigt centralt läge! Bra bussförbindelser med ca 10 minuters gångsträcka till närmaste stadsbuss och busshållplats. Oerhört bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Stockholm och Gävle.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
17 114 kr/år
Tomtarea
2 695 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.