Källbokroken 1A

Källbokroken 1A


Gamla Gottsunda— Uppsala

Källbokroken 1A



Gamla Gottsunda— Uppsala

Fastighet med två bostadshus i Gamla Gottsunda!

På lugn återvändsgata finner ni denna fastighet med många möjligheter! På tomten finns två bostadshus - ett hus som byggdes i början av 1900-talet och ytterligare ett hus som byggdes på 40-talet och som tidigare verkade som affär i området. Idag är båda husen inredda som bostäder vilket ger möjligheter till både generationsboende, företagande eller som en extra inkomst i uthyrningssyfte.

Ursprungshuset har byggts ut i omgångar och har en boarea om ca 142 m². Här finner ni en väl tilltagen hall med förvaring i flera garderober, ett stort kök med gott om förvaring och matplats för 8 personer. Vidare finner ni ett vardagsrum med vacker kakelugn (ej i funktion) och musikrum intill samt wc med tvättstuga. Övre plan erbjuder ett allrum, ett badrum, ett sovrum och två sovkabysser. För den som behöver ytterligare ett sovrum finns möjlighet att göra om musikrummet till ytterligare ett sovrum. I anslutning till huset finns ett vidbyggt garage som nås via hallen.

Den före detta butiken om ca 47 kvm har ett vidbyggt inglasat uterum som nås från utsidan. Inne i huset finns ett rum, ett kök med originalinredning bevarad, en bastu och ett badrum. Det finns även en balkong som vetter mot gatan.

Tomten har flera perenna växter och buskar, en rundad rabatt i marksten samt ett berg framför syren- och schersminbuskarna med en naturlig grillplats. Sommartid skyddar syren- och schersminbuskar insyn från gatan. Fastigheten har styckats av och gungställningen samt den gula förrådsbyggnaden som syns på bilden i bakgrunden står på den avstyckade tomten och inte på denna fastighet.

Gamla Gottsunda är ett litet villaområde med Hågadalen som närmaste granne. Goda kommunikationer med buss längs med Vårdsätravägen och fina snabbcykelbanor in till Uppsala. All tänkbar service finner du i Gottsunda Centrum med bl a mataffärer, restauranger, systembolag, vårdcentral, BVC, folktandvård, bibliotek och simhall. I närområdet finns flera skolor och de närmaste skolorna är Bäcklösaskolan, Malmaskolan, Valsätraskolan, Gottsundaskolan, Liten Lär och Växthusets skola. Utöver naturreservatet Hågadalen finns vackra promenadstråk längs med Vårdsätra och Lurbo ridklubb, Gottsundagipen med kolonilotter och BMX samt Brukshundsklubben för den hundintresserade.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
45/5 kvm
Driftkostnad
48 882 kr/år
Tomtarea
784 kvm
Rum
5 rum
Såld
2021-03-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Källbokroken såldes av oss 2021-03-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källbokroken.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.