Rädisegatan 1

Rädisegatan 1

Slutpris

8 925 000 kr


Årsta— Uppsala

Rädisegatan 1


Slutpris
8 925 000 kr

Årsta— Uppsala

I populära kvarter, totalrenoverad familjevilla med pool och självgående uthyrningdel

I populära och barnvänliga Årsta, på lugn återvändsgata, med lummig insynskyddad och grönskande trädgårdstomt, finner ni denna totalrenoverade familjevilla om 8 r o k. Här går att hemestra invid den egna uppvärmda poolen med intilliggande pooldäck och utedusch, dessutom med enastående utsikt över den egna grönskande tomten med äppelträd, odlingslådor och diverse perenna växter. Därutöver helt självgående uthyrningsdel om 2 r o k med WC och tvättmaskin.

Väldisponerad planlösning med genomgående tilltalande materialval, stora fönster med rikligt ljusinsläpp, parkettgolv och ljusa väggar. Entréplan erbjuder fyra lättmöblerade sovrum, två duschrum varav det ena är lyxigt stort och utrustat med både dusch och bubbelbadkar. Rymligt och trivsamt kök med plats för ett stort matbord. Sommartid är det altanen under tak som blir den självklara platsen för frukost såsom långa härliga middagar, den nås från köket genom pardörrar i glas. Intilliggande vardagsrum med skjutdörrar och murad murstock. Källarplan erbjuder två sovrum, gillestuga/tv-rum, WC, tvättstuga och två förråd varav den ena med groventré. Uthyrningsdel med egen entré till hall, allrum med kök i öppen planlösning, sovrum samt WC med dusch och tvättmaskin.

Uppställningsplats finns för flertalet bilar. Uttag för elbil

Här bor ni i lugna och trivsamma kvarter som är mycket barnvänliga. Här bor du nära flertalet omtyckta förskolor, skola (F6-5) och högstadieskola samt välskötta lekplatser. I det direkta närområdet ligger även 4H-gård och stora härliga grönområden som öppnar upp för rekreation, motion, härliga promenader och roliga lekfulla stunder för barnen.

Behagligt gång- och cykelavstånd till city, på närliggande gata finns busshållplats med täta och regelbundna turer till och från city.

Till Gränby köpstad, med flertalet affärer och diverse butiker, restauranger mm. går ni på ca 10 minuter. Bra cykel- och gångvägar finns in till city. Till Uppsala Resecentrum tar det ca 15 minuter med cykel. Väldigt bra pendlingsläge med kortare körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot Stockholm och Gävle.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
138/135 kvm
Driftkostnad
46 301 kr/år
Tomtarea
1 152 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2021-07-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.