Rälsvägen 1B

Rälsvägen 1B

Slutpris

5 410 000 kr


sunnersta— Uppsala

Rälsvägen 1B


Slutpris
5 410 000 kr

sunnersta— Uppsala

Välplanerat radhus i Sunnersta med två uteplatser!

Välkomna till ett rymligt och välhållet boende i barnvänliga Sunnersta! Här bor ni bekvämt med ett garage i länga, två trallbelagda uteplatser och ett praktiskt förråd i ett område mycket uppskattat för sin närhet till allmänna kommunikationer, service och grönområden.

Bostaden har renoverats löpande och har genomgående fina ytskikt. Planlösningen i två plan erbjuder 4 sovrum, ett stort vardagsrum, ett klassiskt inrett kök, två våtrum och en rymlig tvättstuga. Entréplan har ett generöst vardagsrum som försetts med en härlig braskamin och här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås den ena uteplatsen med både trätrall och gräsmatta, perfekt för både lek och härliga grillkvällar. Väggen mellan kök och vardagsrum har öppnats upp för ytterligare rymd i entréplan och det smakfullt inredda köket har gott om förvaring i skåp och lådor, goda arbetsytor och en trivsam matplats invid fönster. Vidare finner ni ett sovrum/kontor, helkaklad wc/dusch och från den möblerbara hallen med förvaring i garderober nås en rymlig tvättstuga med vädringsfönster och gott om förvaring. På övre plan finner ni tre generösa sovrum, en walk in closet samt ett mycket generöst badrum inrett med både dusch och badkar. Badrummet är förberett med kabelrör och ventilation för bastu samt bubbelbad om så önskas.

Gemensamt för boende på Rälsvägen finns en kvarterslokal att nyttja med samlingslokal/skyddsrum och utrymme för fritidsaktiviteter, lekplats och parkeringsplatser. Området har grannsamverkan och vid husen är det bilfritt då parkeringsplatser och garage är samlat, här bor ni tryggt och bekvämt med närhet till det mesta.

Sunnersta är perfekt för den aktiva barnfamiljen, här finns flera fina grönområden, fotbollsplaner, mountainbikesleder, vackra promenadstigar och skidspår. Här finner ni också badplatser och längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan. Sunnerstaåsens populära fritidsområde erbjuder slalombacke, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, pulkabacke, naturgym och lekplats. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger precis i närheten och all övrig tänkbar service finner ni i närområdet med matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. God kommunikation till centrum med stadsbussar samt flertalet cykelvägar. Ett mycket bättre läge än detta är svårt att hitta!

Varmt välkomna att boka in er till visning!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
33 700 kr/år
Tomtarea
173 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-05-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Rälsvägen såldes av oss 2022-05-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rälsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.