Rosendalsvägen 20

Rosendalsvägen 20

Slutpris

2 400 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Rosendalsvägen 20


Slutpris
2 400 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Fin 2:a med två balkonger & extra takhöjd i härligt läge!

I populära Rosendalen med utsikt mot vackert skogsparti och ett riktigt härligt solläge finner ni denna modernt inredda 2:a med generös takhöjd, genomgående ljusgrått enstavigt parkettgolv och integrerade vitvaror. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och närservice runt hörnet!

Lägenheten erbjuder en ovanlig och mycket trevlig planlösning med entré i hall försett med praktiskt klinkergolv och praktisk förvaring i skjutdörrsgarderober samt plats för avhängning. Det ljusa och fullutrustade köket med integrerade vitvaror och gott om plats i flertalet skåp och lådor har en trevlig matplats för 4-6 personer. Via köket når ni den ena av lägenhetens två rymliga balkonger och här kan ni njuta av solen hela eftermiddagen med utsikt över den lummiga innergården och skogspartiet, ett perfekt extra rum under sommarhalvåret med plats för vänner och familj. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier, här finns plats för både soffgrupp och en arbetshörna. Via balkongdörren nås lägenhetens andra balkong, med förmiddagssol och en utsikt med en kontinental känsla, ett behagligt läge när sommardagarna blir alltför heta. Sovrummet är belägen mot innergården och har plats för dubbelsäng samt förvaring i skjutdörrsgarderober. I den andra delen av lägenheten finns ett helkaklat och modernt inrett badrum med både duschhörna, kombimaskin och ett praktiskt vädringsfönster. Lägenheten har gott om förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober och disponerar dessutom ett källarförråd.

Som medlem i HSB Brf 73 Rosendalen bor ni i en förening med ett av de absolut bästa lägena i Rosendalen. Här har ni tillgång till hiss från markplan, den går även ned till garage och förråd. Medlemmarna har också tillgång till föreningens fina innergård som ramas in av det grönskande skogspartiet. Dessutom har ni möjlighet att nyttja det gemensamma gymet och det finns både garage och cykelförråd i källaren.

Detta är ett perfekt område för dig som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Precis intill denna bostad finner ni tennis-, padeltennis- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park och Ångströmlaboratoriet nås via en cykeltur på ca 5 minuter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 241 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-05-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2023-05-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.