Svartbäcksgatan 106 A

Svartbäcksgatan 106 A

Slutpris

3 250 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 106 A


Slutpris
3 250 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Modern 4:a med två balkonger och hiss från markplan

Söker ni efter ett boende där ni bara kan flytta in och leva direkt? Här finns nu ett bekvämt boende till salu i en fastighet från 2001 med hiss från markplan. Lägenheten är placerad högst upp och erbjuder två balkonger samt två badrum. Här bor ni även med närhet till rekreationsområdet Röbo men också på bekvämt avstånd till city.

Hallen känns rymlig och erbjuder både plats för hatthylla samt ytterligare förvaring i inbyggd garderob. Köket nås direkt till vänster vilket blir smidigt när ni kommer hem med de tunga matkassarna från butiken. Inredningen här är klassisk i moderna färgval och intill fönstret går det att möblera med ett bord för sex. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och här nås också den största balkongen med västligt läge. Tre sovrum finns utöver det att tillgå varav den andra balkongen nås via ett av dem. Badrummet har dusch samt egna tvättmöjligheter och till det finns också en separat gästtoalett.

Som boende på Svartbäcksgatan 106A har ni direkt närhet till Torbjörns Torg som bland annat erbjuder mataffärer, konditori och restauranger. Dessutom har ni motionsspår i Röbo där ni även kan besöka de anrika Gamla Uppsala högar. Intill bostaden har ni strövområden, frisbee bana samt Fyrishov inom ca 500 meter där ni har bad, bowlinghall, gym och många flera aktiviteter. På Svartbäcksgatan bor ni i ett lugnt och trivsamt läge på återvändsgata med huset närmast grönområde. Till centrum tar ni er med cykel på mindre än 10 minuter eller med stadsbussarna. För pendlaren finns Bärbyleden i närheten som sedan anslutas mot bland annat E4:an.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
88.5 kvm
Avgift
6 749 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2023-04-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.