Luthagsesplanaden 17 B

Luthagsesplanaden 17 B

Slutpris

5 255 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 17 B


Slutpris
5 255 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Välkommen till denna representativa lägenhet med öppen spis och balkong! Lägenheten är i behov av renovering och här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel.

Denna representativa lägenhet erbjuder er ett generöst vardagsrum med öppen spis och stort fönsterparti och fransk balkong mot Luthagsesplanaden. Matsalen erbjuder en mångsidig användning och är perfekt för både festliga tillfällen och avkopplande kvällar. Via matsalen nås balkongen som vetter mot innergården och har en fin utsikt mot Vasahuset och en glimt av Domkyrkotornen. Köket ligger i anslutning till matsalen och här finns plats för ett matbord för 4 personer. Bostaden rymmer även två väl tilltagna sovrum som är placerade i den bortre delen av lägenheten. I den inre hallen, som binder samman de två sovrummen, finns gott om förvaring och härifrån nås även badrummet. För den som har behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet. Vid entrén finner ni även en gäst-WC.

Brf Grim är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi som består av 33 bostadsrättslägenheter och 3 bostadsrättslokaler. Hissen går bekvämt ned till källarplan där ni finner tvättstuga, cykelförråd, källsortering och övernattningslägenhet. Via källarplanet kommer ni direkt ut på föreningens gård där det finns 4 p-platser (ytterligare 2 st på vintern) till medlemmarnas förfogande, max 2 dygns parkering. Utöver detta finns 7 garageplatser, separat kösystem tillämpas. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

På Luthagsesplanaden 17 bor ni i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och har på kort promenadavstånd tillgång till Uppsalas breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och vackra promenadstråk finns i närheten såsom längs Fyrisån och flera närbelägna parker. Har ni barn eller barnbarn på besök ligger omtyckta Vasaparken i direkt närhet.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
119.5 kvm
Avgift
4 572 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2024-06-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.