Albert Engströmsgatan
Albert Engströmsgatan
Sandra Johansson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare

Albert Engströmsgatan
Gränby— Uppsala

Albert EngströmsgatanGränby— Uppsala

Modern 2 rok med magisk utsikt

Välkommen till en modern och välplanerad 2 rok belägen på våning 14, långt över trädtoppar och takåsar. Här flödar ljuset genom stora fönster i två väderstreck och den inglasade balkongen i öst erbjuder en enastående utsikt över vår vackra stad.

Uppsalas högsta bostadshus finner du intill lummiga Gränbyparken. Här erbjuds en modern, välplanerad och ljus tvårumslägenhet med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en väl tilltagen balkong med härlig morgonsol och makalös utsikt samt ett sovrum med utrymme för dubbelsäng. Badrummet är kaklat och försett med tvättmaskin och torktumlare och förvaring erbjuds i skjutdörrsgarderober i hall och sovrum samt ett externt förråd.

Som boende i Brf Uppsala View kan du ta hissen upp till våning 16 och njuta av den enastående utsikten från den gemensamma takterrassen i soligt söderläge. Föreställ dig en varm vårdag när blommor och träd precis börjat knoppa i Gränbyparken eller varför inte vyn över Uppsalas silhuett vid tolvslaget på nyårsafton. Dessutom äger bostadsrättsföreningen en gård med grill och uteplats under pergola.

Här bor du granne med Gränby sportfält och Gränbyparken med mysig 4H-gård. På promenadavstånd når du expanderande Gränbystaden med butiker, restauranger, apotek, vårdcentral och biograf och på 10–15 minuter cyklar du till city och Centralstationen. Pendlar du med bil nås E4:an på bara några minuter.

Varmt välkommen till en bostad som bör upplevas på plats!


Referensnummer
510 599
Boarea
48.5 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Sandra för mer information kring visningsmöjligheter.

Sandra Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktop

På Albert Engströmsgatan 2H bor du granne med en av Uppsalas största parker - Gränbyparken. Här kan du njuta av en picknick, besöka djuren på Gränby 4H-gård eller delta i ett gruppträningspass i Actic Outdoor Box. Bara några minuters promenad genom parken tar dig dessutom till Gränby köpstad.
Närhet till en av Uppsalas största parker

På Albert Engströmsgatan 2H bor du granne med en av Uppsalas största parker - Gränbyparken. Här kan du njuta av en picknick, besöka djuren på Gränby 4H-gård eller delta i ett gruppträningspass i Actic Outdoor Box. Bara några minuters promenad genom parken tar dig dessutom till Gränby köpstad.Området
Gränby  i uppsala

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!


01
Fördelar med området
Barer Bowling Butiksgata/köpcentrum Caféer Bio Gym Sportevenemang Parker/Grönområden Bussar Spa Sport och friluftsliv Barnvänligt Restauranger Växande område Motionsspår

02
Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.


03
Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget.

För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.


04
Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf.

Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd finns även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, frisör och gym.


05
Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solkenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sandra!

Sandra Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.