Almstigen 42

Almstigen 42

Slutpris

4 000 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Almstigen 42


Slutpris
4 000 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Villa i omtyckt område nära skog och sjö

Välkommen till Almstigen 42 och detta unika boende med villa upplåten med bostadsrätt!

Denna friliggande 1,5-plansvilla har en härlig tomt som omges av planterad häck som ramar in och skyddar mot insyn. Den träbelagda altanen och balkongen ligger i sydvästligt läge vilket ger er härlig sol under eftermiddag och kväll. Entréplanet erbjuder sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum ligger lugnt och avskilt på det övre planet och ett sovrum finns även på entréplan. Vidare finns tvättstuga med grovingång och badrum på vardera våningsplan. Uppfarten med carport ger plats för upp till 3-4 bilar. Invid carport finns även förrådsutrymmen - perfekt för cyklar, trädgårdsredskap m.m.

Brf Ekoln är en engagerad mindre förening bestående av totalt 22 småhus varav 8 fristående och 14 parhus. Bostadsrättsföreningen har en gemensam föreningslokal och grillplats som kan bokas kostnadsfritt för olika festliga tillfällen. Föreningen har utöver detta en gästparkering och en fin lekplats.

Som boende på Almstigen har ni nära till förskola, på en kilometers avstånd finner ni Trasthagens förskola. Därefter finns även Orrparkens förskola och Mollys förskola samt Sunnerstaskolan med elever i årskurs F-5. På Almstigen bor ni granne med naturen och friluftsområdet i Vårdsätraskogen med många härliga gångstigar och en mountainbikeled. På en mycket kort promenad når ni Skarholmen som har småbåts- och gästhamn och den italienska restaurangen Palazzo. Området kan bjuda in till många olika aktiviteter, så som dansklubb vid Granebergsparken, Sunnerstaåsen med slalombacke och pulkaåkning, fotbollsplaner, friluftsgården Alnäs och flertalet badplatser som Lyssnaängen och Vårdsätrabadet. Det finns en trevlig strandpromenad längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån ända in till centrum. I Sunnersta finns en livsmedelsaffär och pizzeria och till ytterligare service är det endast en kort biltur alternativt några hållplatser med stadsbuss 11 som har täta avgångar.

Varmt välkomna på visning och upplev denna bostad på plats!


Boarea
146.2 kvm
Avgift
7 790 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Almstigen såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Almstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.