Apelgatan 7 B / Salabacke / Uppsala

2 balkonger i Salabackar

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
172 602
Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 209 kr/mån
Driftkostnad
236 kr/mån
Såld
2014-07-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Apelgatan 7 B såldes av oss 2014-07-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Salabacke hittar man denna gavellägenhet högst upp i huset med en lugn innergård och stora grönområden i närheten. Kök med bra arbetsytor, nyare maskiner och matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till balkong med sol stor del av dagen och fönster i två väderstreck. Stort sovrum med inbyggda garderober och klädkammare samt utgång till lägenhetens andra balkong. Stamrenoverat och fräscht badrum. Bredband ingår i månadsavgiften. Attraktivt läge endast 20 min promenad till centralen och bra cykel- och bussförbindelser ner till city och nära påfart till E4:an för pendlaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.