Årstagatan 19 A / Salabacke / Uppsala

Slutpris
1 675 000 kr
Referensnummer
136 559
Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 947 kr/mån
Driftkostnad
343 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årstagatan 19 A såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva Salabacke ligger tilll denna luftiga genomgångslägenhet med rejäl balkong i soligt västerläge mot föreningens stora och gröna innergård.
Bostaden består av en stor hall med garderob och klädkammare, kök med matplats för ca 4 personer och ett stort sovrum med tre garderober. Vidare finns ett stort vardagsrum med ekparkett samt renoverat badrum från 1995 med vitkaklade väggar, grått kllinkergolv med vattenburen golvvärme, badkar och tvättställ.
Suveränt läge med såväl City som Gränby centrum inom kort cykelavstånd och ett flertal restauranger, minilivs och grönområden i direkt närhet till bostaden.
100/100 Bredband ingår i månadsavgiften! Stabil bostadsrättsförening med bergvärme installerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.