Bellmansgatan 36 / Bellman / Uppsala

5:a med urthyrningsdel på Bellman

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
136 kvm
Avgift
7 625 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket ljusa och fina gavel-5:a med uthyrningsdel på Bellman. Nyrenoverat kök med grå luckor och vitrinöverskåp, full maskinell utrustning och stora arbetsytor i svart sten. Intill kök finns matrum med plats för ca 6 personer samt utgång till stor trallbelagd och inglasad balkong med bästa solläge. Stort gavelvardagsrum med parkettgolv. 3 sovrum med ljusa laminatgolv och ljusa väggar. Intill ett av sovrummen finns rymlig klädkammare. Två nyrenoverade och helkaklade våtrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Uthyrningsdel med egen ingång med trinetteskåp, duschrum och rymligt sovrum. En fin lägenhet som bör upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.